Hygge airsoft

Når det kommer til et hygge airsoft-arrangement, så ligger meningen i navnet. I modsætningen til vores andre arrangementer, hvor vi har fokus på specifikke elementer (teambuilding og polterabend), så er vores fokus at give jer den bedste underholdning vi kan levere.

Vi har et væld af game modes og er altid friske på at designe flere der rammer netop jeres interesser. Er I glad for computerspil, så bør i måske prøve vores Rheinhart game-mode, hvor en spiller bliver udstyret med en hammer og skjold.

Hvis det derimod er zombie-film der trækker, så er det måske zombie survival I skal prøve. Et game-mode hvor døde spillere bliver til zombies og det er den sidste overlevende der vinder.

Et hygge airsoft-arrangement hos os vil typisk forløbe som så:

  • Hurtig intro i safezone
  • 60 minutter i alt (inklusiv intro)
  • Rig mulighed for at prøve vores forskellige game modes
  • Masser af muligheder for at tage billeder

Pris per. person med ubegrænset kugleforbrug (minimum 6 pers.):

Hygge airsoft alle kan være med til

Et spil hygge airsoft kan være lige så (u)seriøs som I vil have det.
Det vigtigste er at I får en sjov oplevelse at tage med hjem.

Selvom airsoft kan virke intimiderende, så er det slet ikke så slemt! Kuglerne kan efterlade små mærker, men smertegraden kan “justeres” med beklædning. Et ekstra lag kan ihvertfald gøre en stor forskel når det kommer til mærkerne.

Vi har haft fornøjelsen af at arrangere hygge spil for familier, foreninger, fritidshjem og andre ikke “f”-relaterede grupper – i aldre fra 16-60 og kan med vished sige at der ikke er noget der er federe end at se en gruppe finde et fælles sprog for at vinde over det andet hold!